Ova je godina bila velika godina za nas i iznimno smo ponosni na sve što smo u njoj ostvarili! Vjerujemo da nas je 2023. pripremila za sve velike stvari koje tek dolaze! 


NOVI SKINTEGRA I SKINLICK PROIZVODI

Ove godine Skintegra je izbacila čak tri nova proizvoda, a Skinlick asortiman postao je bogatiji za haircare liniju sa svoja dva šampona.

U siječnju 2023. smo predstavili O/P Hydru- bogatiju, kremastu nasljednicu naše Hydre B. U trećem smo mjesecu predstavili naše tehnološki inovativno prozirno mlijeko za čišćenje u obliku gela - Melt Milk, baš kao i sada već vrlo popularan Skinlickov “zeleni” šampon za masno vlasište, Root Cause Sebum Balance šampon.



Šesti je mjesec prošao u znaku Skinlicka s čak dva nova proizvoda; Cloud serum light - hidratantni serum za masnu koži i Root Cause Hair Retreat šampon za osjetljivo vlasište.

Sedmi mjesec obilježio je izlazak dugoočekivanog Solara II - kreme sa SPF-om 50 te s jednim od najviših UVA-PF na tržištu od čak 49.1.

Godinu smo i ove godine zaključili s praskom: u 12. mjesecu izbacili smo naš Retiron 0.05, jedan od najiščekivanijih retinala na tržištu.

PREDSTAVILI SMO NOVI LOYALTY PROGRAM

U listopadu ove godine predstavili smo novi oblik programa vjernosti. Naš dosadašnji loyalty program funkcionirao je na način da su kupci za svaki potrošeni 1 € dobili 1 bod. 

novom loyalty programu napustili smo dosadašnji bodovni sustav i prešli na 
skupljanje iznosa u eurima u virtualni novčanik, a za svaku kupnju 10% ukupnog iznosa računa sprema se u korisnikov virtualni novčanik.

Još jedna velika novost u našem loyalty sustavu je ta da loyalty razine više nemaju rok trajanja. Jednom kada dosegneš razinu, na njoj ostaješ dok ne skupiš dovoljan broj bodova za prelazak na višu. 

Osim novog loyalty programa, predstavili smo i dugoočekivanu poklon karticu u čak 5 iznosa; 25€, 50€, 75€, 100€ i 150€.
 

PROŠIRENJE MREŽE LOKALNIH I INOZEMNIH PARTNERA

Skinlick je od ove godine ušao u stalni postav drogerijskog dijela svih dm poslovnica u Hrvatskoj, Skintegra i Skinlick ušli su na police dm-ova u Bosni i Hercegovini dok je Skintegra postala dostupna u dm-ovima u Srbiji.

Skintegra je kroz 2023. postala dostupna kod većeg broja partnera na njemačkom, bugarskom, mađarskom tržištu, a premijerno se pojavila i na grčkom i švedskom tržištu.

OTVORILI SMO I SVOJ POGON


Naš proizvodni pogon veličine preko 800 m2, uz dodatnih 1010 m2 gospodarskog dvorišta uključuje proizvodnu halu, laboratorij, uredske prostore te skladišne kapacitete, a smješten je u Odri, u Zagrebu.

Pogon je dom najsuvremenijih laboratorijskih prostora, napredne opreme i uređaja te najnovijih tehnologija u kozmetičkoj industriji.
 Naš pogon mjesto je gdje se provodi proizvodnja svih naših proizvoda oba naša brenda: Skintegre i Skinlicka, od početka do kraja.


Ulaganje u ovaj proizvodni pogon nije obuhvatilo samo građevinske radove i opremu već i plan za otvaranje novih radnih mjesta. Novim pogonom omogućit ćemo samostalan i kontinuiran proces razvoja proizvodnje kozmetičkih proizvoda, čime želimo dodatno ojačati svoj položaj na tržištu.

SKINTEGRA KAO DRUŠTVENO ODGOVORAN BREND

Možemo ponosno istaknuti kako već šestu godinu za redom poslujemo s naglašenim društveno odgovornim ponašanjem usmjerenim prema najranjivijim članovima naše zajednice.

Ovog puta smo iznos od 15.000 eura poslali na adrese čak 16 udruga diljem cijele Hrvatske, a ove smo godine odlučili otići i korak dalje; organizirati i interne donacije te posjetiti Udrugu za zaštitu i promicanje prava životinja “Rina” i provesti dan s njezinim štićenicima.


Rujan je protekao u znaku borbe protiv nasilja nad ženama, a ovom smo prigodom, u suradnji s Go2Digitalom osmislili i realizirali digitalnu kampanju koja se kroz cijeli dan prikazivala na digitalnim panoima u čak 11 hrvatskih gradova.

Osim toga, i dalje pružamo podršku i doniramo svoje proizvode i ostale potrepštine za žene i djecu štićenicama Sigurnih kuća diljem Hrvatske.

EVENTI I NAGRADE

U veljači smo sudjelovali u hvalevrijednoj inicijativi Estetica.hr portala #pokažise. Inicijativa je pokrenuta s ciljem destigmatizacije problema akni te rane prevencije ovog izrazito čestog kožnog problema, ne samo kod mladih već i kod odraslih. Osim brojnih skincare brendova, u inicijativi su sudjelovale i brojne dermatološke poliklinike i ordinacije iz čitave Hrvatske.

U ožujku smo se na velikom dm-ovom eventu pod imenom dm beauty break, na kojem se već tri godine zaredom predstavljaju trendovi iz svijeta ljepote, predstavili s našim Skinlickom.

Svibanj je obilježilo naše premijerno sudjelovanje na četvrtom izdanju stručnog skupa Pharma and beauty, gdje smo predstavili nove Skintegrine proizvode te se upoznali s inovacijama i aktualnostima iz svijeta skincarea.

U lipnju je Skintegra na Estetica Premium Product eventu ove godine odnijela čak dvije nagrade; Clarion 2% BHA čistač osvojio je nagradu za najbolji čistač za problematičnu kožu, a brand onu za najbolji hrvatski brand.

U lipnju smo se također našli među 3,7% tvrtki kojima je dodijeljen Dun & Bradstreet AAA srebrni certifikat za bonitetnu izvrsnost u Hrvatskoj.

Osim nagrade Estetike.hr za najbolji hrvatski brand, osvojili smo i onu Grazijinu. Stručni žiri Best Beauty Awards dodijelio je Skintegri titulu najboljeg hrvatskog branda.

I prosinac je za Skintegru započeo jako dobro – naš se Hyperdew pojavio u tiskanom izdanju magazina Vogue UK za prosinac.

Prosinac je odlično prošao i za Skinlick, koji je na Value4Money nagradama osvojio čak dvije; onu publike za najbolji šampon, koja je otišla našem Root Cause Sebum Balance šamponu i onu stručnog žirija za najbolju kremu za tijelo, koju je osvojila naša Rouge365 krema.
 

SUDJELOVALI SMO NA SKUPU ESTETICA DEMIK I OSVOJILI TITULU NAJBOLJEG HRVATSKOG BRANDA

Na ovogodišnjem skupu sudjelovali smo kao izlagači, ali premijerno i kao predavači.
Naša kolegica, magistra farmacije Tea Zebić održala je stručno predavanje na temu prednosti upotrebe kiselina u njezi kože.

Za nas se ova godina pokazala posebno uspješnom, s obzirom na veliki interes posjetitelja za naš brand te naše proizvode, baš kao i za temu našeg stručnog izlaganja.

Osim što smo se istaknuli kao izlagači i predavači, posebna nam je čast ipak naslov koji nam je ove godine dodijeljen; stručni žiri Estetice izdvojio je Skintegru kao najbolji hrvatski brend.

Nadamo se da će sljedeća godina biti još bogatija i produktivnija nego ova i nadamo se da ćete nas i dalje pratiti na našem uzbudljivom putovanju! 

Više članaka

ŠTO JE RETINAL I KOJI SU NJEGOVI BENEFITI

Retinal, ili retinaldehid, je prekursor vitamina A, odnosno retinoične kiseline, koji je dokazano učinkovit u tretiranju akni i prevenciji preuranj...

HAIR HERO: POBJEDNIK U BORBI SA SUHIM I ISPUCANIM VRHOVIMA

Novi dodatak Rouge liniji s prepoznatljivim mirisom - Hair Hero je sve samo ne obična maska. Već nakon prvog korištenja, pruža vidljivo zaglađenu ...