Znamo koliko je važno ulagati u zajednicu te sustavno doprinositi stvaranju boljeg svijeta za sve oko sebe – a to naravno uključuje i životinje te ljude koji o njima brinu.

Svjesni smo da broj napuštenih životinja u azilima, udrugama i privremenim smještajima sustavno raste te da većina njih ovisi o dobroj volji i požrtvovnosti udruga te pojedinaca koji su na sebe spremni preuzeti tu golemu odgovornost, a financijski uglavnom o donacijama. S obzirom na to da (nažalost) ne možemo udomiti baš sve dlakavce koji su bez doma, i ove smo im godine odlučili pomoći financijskom donacijom.
ŽIVOTINJE

Naime, v6. godinu zaredom Creaticon nastavlja dobru praksu donacija udrugama i azilima koje se brinu za preko 1200 životinja, a to je broj koji stalno raste. 

Ovom akcijom želimo poslati snažnu poruku zajednici o važnosti brige za one koji se ne mogu brinuti sami za sebe, s nadom da ćemo inspirirati i druge da se uključe u slične humanitarne akcije i time prošire doseg pomoći onima koji je najviše trebaju.


Ovog puta smo iznos od 15.000 eura poslali smo na adrese 16 udruga diljem cijele Hrvatske, a ove smo godine odlučili otići i korak dalje; organizirati i interne donacije te posjetiti jednu udrugu i provesti dan s njezinim štićenicima.

Vjerujemo da će i ovo postati praksom te da ćemo još dugi niz godina uveseljavati male dlakavce koji čekaju svoj zauvijek dom!

Više članaka

KAKO PRAVILNO ZAŠTITITI KOŽU OD UVA I UVB ZRAČENJA?

Korištenje SPF proizvoda može biti ključno za očuvanje zdravlja kože.

Otvorili smo novi proizvodni pogon i postavili standard kozmetičke industrije

Otvorili smo novi proizvodni pogon koji će donijeti inovaciju, kvalitetu i nova radna mjesta u kozmetičkoj industriji u Hrvatskoj. Projekt proizvo...