ČEMU SLUŽE HIDRATANTNI SERUMI?

ČEMU SLUŽE HIDRATANTNI SERUMI?

ŠTO ĆE NAM HIDRATANTNI SERUM?

Jedan od neizostavnih koraka svake rutine jest hidratantni serum. Bez obzira na vaš tip kože ili specifične probleme s kožom, hidratantni serum tajno je oružje za postizanje hidratizirane, zdrave i blistave kože.

Hidratantni serumi obično su formulirani s visokom koncentracijom aktivnih sastojaka koji pružaju dubinsku hidrataciju koži, a riječ je o proizvodima koji su iznimno lagane teksture i koji se brzo upijaju, što ih čini pogodnima za upotrebu ispod kreme ili ulja kao dodatni korak hidratacije.

Cloud Serum Light


Skinlick Cloud Serum Light je idealan hidratantni serum za normalnu do masnu kožu sklonu začepljenim porama i nepravilnostima. Idealan je za svakodnevnu upotrebu, a pogotovo ljeti jer lagane i vodenaste teksture.

Ovaj serum sadrži sastojke poput otopine ekstrakta riže, hijaluronske kiseline i pantenola, koji će dubinski hidratizirati vašu kožu i vratiti joj čvrstinu i svježinu.

Također, serum sadrži probiotičke fermente koji jačaju i štite zaštitnu barijeru kože, pružajući dodatnu njegu.

Jedan od ključnih razloga zašto nam je ovaj serum neophodan jest što pomaže u obnavljanju i održavanju optimalne hidratacije kože. Naša koža je izložena različitim vanjskim faktorima, poput vremenskih uvjeta, zagađenja i suhog zraka, što može dovesti do dehidracije.

Osim toga, hidratantni serumi također mogu imati i anti-age efekt na našu kožu. S godinama, koža gubi svoju prirodnu vlažnost i elastičnost, što dovodi do pojave finih linija i bora.

Hidratantni serum


Cloud Serum Light savršeno se uklapa u slojevitu rutinu njege lica, bilo da ga koristite ispod kreme ili ulja. Možete ga primijeniti kao hidratantnu podlogu prije ostalih proizvoda za njegu kože, a pogodan je i za osjetljivu kožu.

Cloud Serum Light klinički je testiran kako bi se osigurala njegova sigurnost i učinkovitost na svakom tipu kože. 

Dodatno, ambalaža ovog seruma je potpuno reciklabilna, kao i sve ostale Skinlickove ambalaže.

Natrag na blog