Ove godine, peti Estetica Demik stručni skup je obilježio uspješan nastup našeg tima kao izlagača. Sudjelovali na ovom renomiranom događaju posvećenom estetskoj medicini, kirurgiji i kozmetologiji te smo po prvi put održali predavanje. 

 

Skintegra timafoto: John Pavlish


Naša kolegica, magistra farmacije Tea Zebić, je izazvala veliku pažnju svojim predavanjem o pravilnoj upotrebi kiselina u kozmetičkoj njezi.

Svojim stručnim znanjem, uspješno je prenijela ključne informacije o kiselinama i njihovoj primjeni, istaknuvši važnu razliku između kiselina i retinoida.

”Upotreba kiselina danas je široko raširena i njima je moguće tretirati različita stanja: akne, hiperpigmentacije, kao i postići anti-age učinak. Dostupni proizvodi na tržište dolaze u raznim tehnološkim oblicima (kreme, gelovi, losioni) koji mogu biti formulirani u obliku čistača, tonika, kreme, seruma, pa i maske za lice. Iz tog razloga, bitno je znati koje kiseline su adekvatne za određenu namjenu, u kojoj koncentraciji, kako se kombiniraju međusobno i s drugim proizvodima, kako bismo osigurali maksimalan benefit za kožu.” - Tea Zebić za Estetica.hr


Također, Tea je najavila naš nadolazeći proizvod na kojem smo radili zadnjih par godina kojeg svi željno iščekujemo.

Tea Zebić

foto: John Pavlish

PROIZVODI KOJI SU SE ISTAKNULI U BROJNIM ORDINACIJAMA

2021. godine Infrared i Amphibian su se dokazali kao najbolji proizvodi za njegu lica, a 2023. tim putem je nastavio i Clarion 2 % BHA Cleanser koji je odabran kao najbolji proizvod za čišćenje problematične kože sklone aknama.

Ova titula je izabrana od strane dermatologa koji su oduševljeni navedenim proizvodima i to pokazuje ova izjava za Infrared“Umirujući i hidratizirajući serum za upalama sklonu kožu, lagane, hidratantne teksture, ne masti niti doprinosi osjećaju težine na koži. Pacijenti su zadovoljni, ne iritira im kožu i odličan je za dugotrajnu upotrebu.” dr Jelena Jakić.

Ove godine s ponosom ističemo naš prestižni naslov kao najbolji hrvatski brend, koji smo s osvojili, zahvaljujući priznanju dermatologa. Ovom nagradom dokazujemo kako su našu prednost prepoznali i liječnici, i to u vrlo snažnoj konkurenciji!

Estetica nagrada

 





Više članaka

Otvorili smo novi proizvodni pogon i postavili standard kozmetičke industrije

Otvorili smo novi proizvodni pogon koji će donijeti inovaciju, kvalitetu i nova radna mjesta u kozmetičkoj industriji u Hrvatskoj. Projekt proizvo...

ŠTO JE RETINAL I KOJI SU NJEGOVI BENEFITI

Retinal, ili retinaldehid, je prekursor vitamina A, odnosno retinoične kiseline, koji je dokazano učinkovit u tretiranju akni i prevenciji preuranj...