Iza dva naša omiljena proizvoda, Amphibiana i Infrareda, od sada i službeno stoji titula najboljih!

Portal Estetica.hr i projekt Estetica Premium Product, uz najuglednije hrvatske dermatologe, uvrstili su Skintegrine proizvode u vodeće premium proizvode 2021. godine. 

Pred timom dermatoloških stručnjaka nije bio lak zadatak; nekoliko mjeseci proučavanja formulacija i testiranja proizvoda te biranje najboljih - vodeći se isključivo kvalitetom sastojaka i ostvarenim učinkom. 

U kategoriji NAJBOLJI PROIZVOD PROTIV ROZACEJE istaknuo se naš koncentrirani umirujući serum Infrared. 

Skintegra Infrared umirujući serum za osjetljivu kožu

“Dobili smo još jednog visokopotentnog saveznika u borbi protiv rozaceje, neizlječivog stanja kože koje se mora držati pod kontrolom. Zahvaljujući azelaičnoj kiselini, niacinamidu, pantenolu, antokosidansima i odličnoj teksturi, ovaj proizvod bi trebao postati dnevna rutina. Može se postupno uvoditi, a nakon izvjesnog vremena se vidi i pravi učinak ovog moćnog sredstva”, pohvalila je dr. Nevia Delalle. 

Moćnim Infraredom oduševljena je i dr. Jelena Jakić: “Umirujući i hidratizirajući serum za upalama sklonu kožu, lagane, hidratantne teksture, ne masti niti doprinosi osjećaju težine na koži. Pacijenti su zadovoljni, ne iritira im kožu i odličan je za dugotrajnu upotrebu.”

Inovativni Amphibian odabran je kao NAJBOLJI ČISTAČ ZA LICE I SKIDANJE MAKE-UPA ZA PROBLEMATIČNU KOŽU.

Skintegra Amphibian nježni gel za čišćenje lica

Dr. Nevia Delalle za naš najnježniji čistač poručuje: „Amphibian je još jedan Skintegrin proizvod koji mi se svidio. Zapravo mi se sviđa i ambalaža i miris i način upotrebe. Gelasta tekstura koja se pretvara u pjenu i dobro uklanja make up, a i onaj teški, profesionalni. Nakon čišćenja koža je i dalje hidratizirana i ne zahtijeva veću količinu njege od uobičajene.”

Vođeni idejom, prvenstveno, zdrave kože, ponosni smo i zahvalni zbog ovog priznanja od strane priznatih dermatologa.  

Više članaka

Intervju s dermatologom / Sunce i koža

"Smatram da danas nema opravdanja za neredovitu upotrebu SPF proizvoda jer zaista na tržištu postoji velik izbor proizvoda koji su prilagođeni svim zahtjevima i tipovima kože."

Komedogenost sastojaka i koliko je skala komedogenosti vjerodostojna?

Važno je naglasiti kako je komedogenost relativan pojam iz više razloga. Prvi je razlog činjenica kako određeni sastojak neće imati jednaki komedogeni potencijal za svaku osobu, uzimajući u obzir tip kože te osobe.