Otvorili smo novi proizvodni pogon koji će donijeti inovaciju, kvalitetu i nova radna mjesta u kozmetičkoj industriji u Hrvatskoj.

Projekt proizvodnog pogona, ukupne vrijednosti preko 3 milijuna eura, ne samo da će povećati proizvodne kapacitete, već će i doprinijeti razvoju lokalne gospodarske scene.

Proizvodni pogon nove generacije

Smješten u Odri, u Zagrebu, proizvodni pogon veličine preko 800 m2, uz dodatnih 1010 m2 gospodarskog dvorišta uključuje proizvodnu halu, laboratorij, uredske prostore te skladišne kapacitete.

 

Pogon je dom suvremenih laboratorijskih prostora, napredne opreme i uređaja te najnovijih tehnologija u kozmetičkoj industriji – proizvodeći pritom proizvode naša dva brenda: Skintegra i Skinlick.

Ulaganje u ovaj proizvodni pogon nije obuhvatilo samo građevinske radove i opremu - već smo otvorili i nova radna mjesta. Novim pogonom omogućiti ćemo samostalan kontinuiran proces razvoja proizvodnje kozmetičkih proizvoda, čime želimo dodatno ojačati svoj položaj na tržištu.

Brendovi koji osvajaju tržišta

Već 6 godina, kroz tvrtku Creaticon d.o.o., koja stoji iza brendova Skintegre i Skinlicka, stvaramo viziju koju širimo izvan granice Hrvatske, i to već na 19 zemalja unutar Europe.  

Od samih početaka težimo inovaciji i kvaliteti, a istovremeno snažno se posvećujemo društvenoj odgovornosti i podršci zajednici.

Donacije sigurnim ženskim kućama, skloništima za napuštene životinje te ekološki osviještena praksa dio su misije brendova i od njih nećemo odustajati ni u budućnosti.

 

Više članaka

VEĆ 6. GODINU ZAREDOM DONIRAMO ŽIVOTINJAMA

Znamo koliko je važno ulagati u zajednicu te sustavno doprinositi stvaranju boljeg svijeta za sve oko sebe – a to naravno uključuje i životinje te...

SUDJELOVALI SMO NA ESTETICA DEMIK 2023.

Ove godine, peti Estetica Demik stručni skup je obilježio uspješan nastup našeg tima kao izlagača. Sudjelovali na ovom renomiranom događaju posveće...