Što je obilježilo 2022. godinu u Creaticonu?

Što je obilježilo 2022. godinu u Creaticonu?

Još jedna izazovna, ali uspješna godina je iza nas - saznajte više o proizvodima i projektima na kojima smo radili!

NOVI SKINTEGRA PROIZVODI

U veljači 2022. smo predstavili Clarion 2% BHA Cleanser - 2u1 čistač sa salicilnom kiselinom koji istovremeno eksfolira i čisti problematičnu kožu lica i tijela.

U kolovozu nam je stigao Hyperdew - maska za naprednu hidrataciju koja ujedno djeluje i na ujednačavanje tona kože i tretiranje nepravilnosti.

Godinu smo zaključili s Lunar serumskim koncentratom - hidratantnim peptidnim proizvodom za zaglađivanje i naprednu njegu dehidrirane kože sa znakovima starenja. 

DOBRODOŠAO, SKINLICK!

Osim Skintegra noviteta, ove smo vam godine predstavili pravo iznenađenje - Skintegrin sestrinski brend Skinlick! Skinlick proizvodi su jednostavni, razigrani i učinkoviti, s održivom i reciklabilnom ambalažom. Asortiman uključuje čitav novi spektar proizvoda za njegu lica, tijela i kose, a u prvom ste valu imali prilike isprobati Kindwash Cica čistač, Cloud cream light kremu te Rouge365 i Nude365 linije za njegu tijela. U planu je i uzbudljivo širenje Skinlick asortimana, so stay tuned! ;) 

SKINTEGRA KAO DRUŠTVENO ODGOVORAN BREND

Možemo ponosno istaknuti kako već 5. godinu za redom poslujemo s naglašenim društveno odgovornim ponašanjem usmjerenim prema najranjivijim članovima naše zajednice.

Tako smo i ove godine nastavili s donacijom prema 14 udruga za zaštitu životinja s iznosom od 120.000 kn, a prigodno smo svoj veliki 5. rođendan proslavili s volonterima i štićenicima udruge Grgin Konak u Donjim Zdjelicama.

Osim toga, i dalje pružamo podršku i doniramo svoje proizvode štićenicama Sigurnih kuća diljem Hrvatske. 

SKINTEGRA KAMPANJA ZA PODIZANJE SVIJESTI O NEVIDLJIVOM ZDRAVLJU

Dan žena obilježili smo suradnjom sa ženskom poliklinikom Mazalin s ciljem podizanja svijesti o važnosti redovitog pregleda dojki.

SKINTEGRA KAO PREDVODNIK EDUKACIJE O NJEZI KOŽE

U travnju predstavljamo SKinformed: edukativnu rubriku na webu u kojoj na vašim stvarnim primjerima javno analiziramo stanje kože i preporučujemo rutinu kako bismo pomogli svim članovima naše SK zajednice.

SK MYSTERY! EVENT

U lipnju se družimo s najvjernijim kupcima, SK Expertima, koji su prvi ekskluzivno imali priliku isprobati teksturu Hyperdew maske i miris Skinlick Rouge365 linije za njegu tijela.

NAGRADE I PRIZNANJA

Od ove smo godine ponosni nositelji Dun & Bradstreet AA certifikata za višu bonitetnu izvrsnost u Hrvatskoj. 

Za kraj, Hyperdew u prosincu osvaja nagradu portala miss7, Value4Money, u kategoriji: Najbolja posebna njega za lice, zahvaljujući najvećem broju glasova čitateljica portala.

Natrag na blog