Još jedna izazovna, ali uspješna godina je iza nas - saznajte više o proizvodima i projektima na kojima smo radili!

NOVI SKINTEGRA PROIZVODI

U veljači 2022. smo predstavili Clarion 2% BHA Cleanser - 2u1 čistač sa salicilnom kiselinom koji istovremeno eksfolira i čisti problematičnu kožu lica i tijela.

U kolovozu nam je stigao Hyperdew - maska za naprednu hidrataciju koja ujedno djeluje i na ujednačavanje tona kože i tretiranje nepravilnosti.

Godinu smo zaključili s Lunar serumskim koncentratom - hidratantnim peptidnim proizvodom za zaglađivanje i naprednu njegu dehidrirane kože sa znakovima starenja. 

DOBRODOŠAO, SKINLICK!

Osim Skintegra noviteta, ove smo vam godine predstavili pravo iznenađenje - Skintegrin sestrinski brend Skinlick! Skinlick proizvodi su jednostavni, razigrani i učinkoviti, s održivom i reciklabilnom ambalažom. Asortiman uključuje čitav novi spektar proizvoda za njegu lica, tijela i kose, a u prvom ste valu imali prilike isprobati Kindwash Cica čistač, Cloud cream light kremu te Rouge365 i Nude365 linije za njegu tijela. U planu je i uzbudljivo širenje Skinlick asortimana, so stay tuned! ;) 

SKINTEGRA KAO DRUŠTVENO ODGOVORAN BREND

Možemo ponosno istaknuti kako već 5. godinu za redom poslujemo s naglašenim društveno odgovornim ponašanjem usmjerenim prema najranjivijim članovima naše zajednice.

Tako smo i ove godine nastavili s donacijom prema 14 udruga za zaštitu životinja s iznosom od 120.000 kn, a prigodno smo svoj veliki 5. rođendan proslavili s volonterima i štićenicima udruge Grgin Konak u Donjim Zdjelicama.

Osim toga, i dalje pružamo podršku i doniramo svoje proizvode štićenicama Sigurnih kuća diljem Hrvatske. 

SKINTEGRA KAMPANJA ZA PODIZANJE SVIJESTI O NEVIDLJIVOM ZDRAVLJU

Dan žena obilježili smo suradnjom sa ženskom poliklinikom Mazalin s ciljem podizanja svijesti o važnosti redovitog pregleda dojki.

SKINTEGRA KAO PREDVODNIK EDUKACIJE O NJEZI KOŽE

U travnju predstavljamo SKinformed: edukativnu rubriku na webu u kojoj na vašim stvarnim primjerima javno analiziramo stanje kože i preporučujemo rutinu kako bismo pomogli svim članovima naše SK zajednice.

SK MYSTERY! EVENT

U lipnju se družimo s najvjernijim kupcima, SK Expertima, koji su prvi ekskluzivno imali priliku isprobati teksturu Hyperdew maske i miris Skinlick Rouge365 linije za njegu tijela.

NAGRADE I PRIZNANJA

Od ove smo godine ponosni nositelji Dun & Bradstreet AA certifikata za višu bonitetnu izvrsnost u Hrvatskoj. 

Za kraj, Hyperdew u prosincu osvaja nagradu portala miss7, Value4Money, u kategoriji: Najbolja posebna njega za lice, zahvaljujući najvećem broju glasova čitateljica portala.

Više članaka

Kako prepoznati fazu čišćenja kože

Ponekad može biti teško shvatiti što nam koža želi poručiti pa donosimo smjernice koje vam mogu pomoći doći do odgovora.

#SKINFORMED / Zrela koža s teksturom i hiperpigmentacijom

"Željela bih postići bolju teksturu kože, s manje vidljim porama, manje sebuma i zaglađeniji ten bez flekica." Inja S., 46