Novi dodatak Rouge liniji s prepoznatljivim mirisom - Hair Hero je sve samo ne obična maska. Već nakon prvog korištenja, pruža vidljivo zaglađenu i sjajnu kosu. Također, jača vlasi i sprječava lomljenje kose i ispucale vrhove.

KOJI SASTOJCI SU ZASLUŽNI ZA OVAJ EFEKT?

Superherojski sastojci, poput aminokiselina, ne samo da štite kosu i čuvaju intenzitet boje, već je spašavaju od svakodnevnih stiliziranja, toplinskih i mehaničkih oštećenja. Skinlick Hair Hero Nourish + Moisturize je tu i za prirodnu kosu koja traži dodatni tretman.

Osim aminokiselina, sadrži i napredni sastojak nove generacije - amodimetikon. Za razliku od mnogih drugih silikona, amodimetikon se ističe svojom sposobnošću da dubinski njeguje kosu i pruži joj nevjerojatan sjaj bez otežavanja vlasi.

Rezultat? Lepršava, poletna i nahranjena kosa nakon svakog pranja.



ZA KOGA JE HAIR HERO?

Ova reparativna maska za kosu namijenjena je svim tipovima kose i vlasišta, pružajući posebnu njegu suhim vrhovima koji su skloni pucanju.
Njezina blaga, ali učinkovita formula čini je savršenim dodatkom svake rutine, pogotovo za tretiranu kosu koja traži dodatnu pažnju. 

  

Više članaka

ŠTO JE OBILJEŽILO 2023. GODINU U CREATICONU?

Ova je godina bila velika godina za nas i iznimno smo ponosni na sve što smo u njoj ostvarili! Vjerujemo da nas je 2023. pripremila za sve velike stvari koje tek dolaze!