O nama

Pažljivo odabrano za vas

Skintegra asortiman za njegu kože pažljivo je odabran i prilagođen - a intenzivan rad iza svakog proizvoda ne prestaje onoga trenutka kad se on nađe u prodaji. Zapravo, naš posao tek tada započinje. Kada su u pitanju kozmetičke tehnologije i inovativni sastojci, pažljivo razmatramo što želimo (i ne želimo) koristiti u našim proizvodima i takav detaljan pristup čini nas zadovoljnima.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Jeste li znali da je Skintegra 100% hrvatski proizvod? Laboratorijski razvoj, dizajn proizvoda i industrijska proizvodnja obavljaju se kod nas doma - a doma planiramo i ostati.

Vraćanje zajednici

Skintegra spaja njegu kože s etičkim pristupom koji je najveći dio identiteta našeg brenda. Vjerujemo u blagu i dosljednu njegu kože. Pažljivo odabrane sastojke holistički isprepletene u izvrsne formule. Zdravlje kože na prvome mjestu.

Sve naše formule su 100% veganske i proizvode ne distribuiramo u zemlje u kojima je testiranje na životinjama još uvijek tužna stvarnost. Dapače, učinili smo i više udruživši se s lokalnim skloništima za životinje. Svake godine dio naše dobiti doniramo napuštenim životinjama za koje su skrb preuzela lokalna i neprofitna skloništa za životinje.

Naposlijetku, ali nikako najmanje važno, svoje proizvode godišnje doniramo ženama i djeci u hrvatskim sigurnim kućama. Možda mislite da je taj potez trivijalan, ali razmislite još jednom. Razvijati osjećaj normalnosti i ljubavi prema sebi početak je ozdravljenja kojeg toliko želimo ljudima u teškoj situaciji. Netko prepoznaje vašu ljepotu i vrijednost - ponovite to svakoga jutra i svake večeri.