MI SMO SKINTEGRA

OVDJE SMO DA TI OLAKŠAMO ŽIVOT.

Pažljivo odabrano za vas

Skintegra asortiman za njegu kože pažljivo je odabran i prilagođen - a intenzivan rad iza svakog proizvoda ne prestaje onoga trenutka kad se on nađe u prodaji. Zapravo, naš posao tek tada započinje. Kada su u pitanju kozmetičke tehnologije i inovativni sastojci, pažljivo razmatramo što želimo (i ne želimo) koristiti u našim proizvodima i takav detaljan pristup čini nas zadovoljnima.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Jeste li znali da je Skintegra 100% hrvatski proizvod? Laboratorijski razvoj, dizajn proizvoda i industrijska proizvodnja obavljaju se kod nas doma - a doma planiramo i ostati.

Vraćanje zajednici

Skintegra spaja njegu kože s etičkim pristupom koji je najveći dio identiteta našeg brenda. Vjerujemo u blagu i dosljednu njegu kože. Pažljivo odabrane sastojke holistički isprepletene u izvrsne formule. Zdravlje kože na prvome mjestu.

Sve naše formule su 100% veganske i proizvode ne distribuiramo u zemlje u kojima je testiranje na životinjama još uvijek tužna stvarnost. Dapače, učinili smo i više udruživši se s lokalnim skloništima za životinje. Svake godine dio naše dobiti doniramo napuštenim životinjama za koje su skrb preuzela lokalna i neprofitna skloništa za životinje.

Naposlijetku, ali nikako najmanje važno, svoje proizvode godišnje doniramo ženama i djeci u hrvatskim sigurnim kućama. Možda mislite da je taj potez trivijalan, ali razmislite još jednom. Razvijati osjećaj normalnosti i ljubavi prema sebi početak je ozdravljenja kojeg toliko želimo ljudima u teškoj situaciji. Netko prepoznaje vašu ljepotu i vrijednost - ponovite to svakoga jutra i svake večeri.

Upoznajte našu Jelenu

Inspirirana borbom s vlastitom kožu, odlučila sam kreirati liniju za njegu "teške" kože - za nekoga poput mene!

Evo moje priče. Moja je koža oduvijek bila problematična. Kao velika skincare entuzijastica, a potom radeći kao beauty urednica i kolumnistica, predugo sam pokušavala postići izgled kože kakav sam viđala u medijima. Težila sam savršeno ujednačenoj koži bez pora i bora, isprobavala komplicirane beauty rutine i tretmane (zvuči li vam to poznato?). Ipak, nijedna od tih stvari nije funkcionirala za moju kombinirano - masnu kožu sklonu komedonima i aknama, a onda je došla i dijagnoza rozaceje koja me bacila u očaj. Htjela sam promijeniti nepoštenu, zavaravajuću i jednodimenzionalnu reprezentaciju "savršene" kože u medijima. No, nisam više mogla biti pasivni promatrač koji samo piše o tretmanima koji ne funkcioniraju, pa sam odlučila stvoriti brend o kakvom sam sanjala - tako je rođena ideja Skintegre. Uz izvrsne proizvode, naš praktičan i edukativan pristup druga je polovica uspjeha. Dobro vodstvo i edukacija o proizvodima omogućuju da prepoznate pravi tretman i pravilno ga koristite. Čak i svijetla, tanka i osjetljiva koža poput moje može postati stabilna uz dobar režim, samo je bitno upoznati svoju kožu i raditi s njom (ne protiv nje) koristeći prave proizvode. To je cijela mudrost. Ja nisam odustala od svoje kože i ovdje sam da vam kažem da ne biste trebali niti vi.