Kako njegovati kosu ljeti?

Kako njegovati kosu ljeti?

Nema sumnje, ljeto je omiljeno godišnje doba većini ljudi. Bez obzira na to provodite li vrijeme u moru, bazenu ili sate na suncu, omiljene ljetne aktivnosti mogu ozbiljno oštetiti kosu. 

Klor, morska sol, UV zrake, toplina pa čak i klima uređaji su faktori koji zajedno uzrokuju suhoću i oštećenje kose. Da stvar bude gora, zategnuti repovi i punđe koji nam pomažu preživjeti ljetne vrućine također mogu uzrokovati lomljenje vlasi. 

Zato je potrebno prilagoditi njegu kose i pružiti joj nježnu, a kvalitetnu njegu. 

 

Hair Retreat šampon 

Skinlick Root Cause Hair Retreat šampon je formuliran za blago čišćenje i njegu osjetljivog vlasišta i kose. Formula bez sulfata se manje pjeni, a sadrži ceramide za obnovu i jačanje vlasišta, probiotičke fermente koji uravnotežuju mikrobiom vlasišta te biljne ekstrakte riže, zobi i pamuka koji njeguju i smanjuju iritaciju vlasišta. 

Hair Hero maska 

Skinlick Hair Hero Nourish + Moisturize maska je intenzivni tretman za regeneraciju i dubinsku njegu kose. Ova aktivna formula osigurava vidljivo zaglađenu, omekšanu i sjajnu kosu već nakon prvog korištenja, pomaže ojačati vlasi te sprječava lomljenje kose i popucale vrhove zahvaljujući učinkovitom koktelu aminokiselina (alanine, serine, valine, proline, threonine, isoleucine, histidine). Aminokiseline dodatno čuvaju intenzitet obojene kose te pružaju zaštitu od topline, što Hair Hero masku čini idealnim njegujućim proizvodom ljeti, ali i tijekom cijele godine. 

 

 

Savjeti za njegu kose ljeti: 

  • Redovito čišćenje: Koristite Hair Retreat šampon kako biste uklonili nečistoće i održali vlasište zdravim. 
  • Dubinska njega: Nakon šamponiranja, nanesite Hair Hero masku kako biste obnovili vlagu i hranjive tvari. 
  • Zaštita od sunca: Nosite šešir ili koristite proizvode sa zaštitom od UV zraka kako biste spriječili oštećenje kose. 
  • Hidratacija iznutra: Pijte dovoljno vode kako biste održali hidrataciju cijelog tijela, uključujući kosu. 

Skinlick proizvodi, poput Hair Retreat šampona i Hair Hero maske, osiguravaju da vaša kosa ostane zdrava, hidratizirana i sjajna, čak i tijekom najtoplijih ljetnih dana.  

 

Natrag na blog