U sklopu Value4Money beauty natjecanja, organiziranog od strane miss7.hr portala, Clarion je dobio upravo vaš glas. Skintegrin prvijenac i ozbiljan transformator u našim redovima, sada je i službeno potvrdio svoj status najomiljenijeg SK proizvoda koji je učinio razliku u vašim rutinama. 

Dali ste nam priliku, a mi smo uspjeli pokazati da pravi proizvod na pravoj koži može promijeniti život, vratiti samopouzdanje i učiniti nas ponovno slobodnima – zato je ovo naša zajednička nagrada.

Skintegra Jelena Skendžić Ratkajec i Vjekoslav Ratkajec

Od samih smo početaka vođeni misijom, prvenstveno, zdrave kože kao i stavljanjem fokusa na aktivne sastojke u kompleksnim i tehnološki naprednim formulacijama.

Željeli smo proizvoditi kozmetiku koja ima uporište u znanosti, a primjenjivost u svakodnevici – Clarion je potvrdio da smo u tome i uspjeli.

Više članaka

U STUDENOM, ATOMIC POSTAJE ATOMICA

U mjesecu koji obilježava Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama, stvorili smo Atomicu, obojili mjesec u njezinu boju i usmjerili svoj glas i donaciju prema 8 Sigurnih kuća u Hrvatskoj.

 

Intervju s dermatologom / Odrasle akne

O aknama više ne možemo govoriti kao samo pubertetskoj prolaznoj pojavi, jer mnoge žene imaju ovaj problem i u dvadesetima i tridesetima te čak kasnije u životu.